PRAO

Vi heter Joel och Rebecka och går på Valsätraskolan. Vi har praoat här på Gottsunda Dans & Teater i två veckor. Här är en liten sammanfattning av de två veckorna.

Rebecka

Jag går på teater här på Gottsunda Dans & Teater och det var därför jag valde att praoa här. Jag tyckte att det skulle bli väldigt kul, vilket det också var. I vanliga fall brukar jag kanske inte få se hela teatern, men nu har jag verkligen fått se allt. Nu förstår jag hur mycket jobb det ligger bakom allting på teatern och att det alltid är någonting som händer. Jag har även fått göra väldigt mycket olika saker. Jag har varit med på kurser, städat, byggt, lärt mig marknadsföring och mycket mer. De här två veckorna har gått väldigt snabbt men det har varit jättekul!

Joel

Jag går inte på teater här men jag var med i en pjäs hösten 2013. Jag minns att det var väldigt trevlig arbetsplats. Dem här två veckorna har varigt väldigt roliga och lärorika. Jag har städat, byggt upp saker på scenen, lärt mig marknadsföring och varigt med på kurser. Saker har varigt mer eller mindre kul. Det var mycket mer arbete än vad jag trodde. Jag skulle absolut kunna tänka mig att arbeta här i framtiden. Det är en väldigt trevlig arbetsplats och dem här veckorna har gått snabbt. 

Kontakt

Telefon: 018-400 410

E-post: info@gottsundateater.com

Biljetter: boka@gottsundateater.com

Besöksadress

Valthornsvägen 11 

Gottsunda Centrum

Postadress
Valthornsvägen 7

756 50 Uppsala

© 2018 Gottsunda Dans & Teater

Med stöd av:

I samarbete med: