top of page
IMG_1687.JPG

VÅrA KUrSEr

Basgrupper

Vi har basgrupper i dans och i teater. Basgruppen går du i när du är nybörjare och ett tag framåt. I basgrupperna kan man börja redan när man är sju år (5 år för dans). Varje höstermin avslutas med ett uppspel där nästan alla basgrupperna är med. Det gemensamma uppspelet är alltid på vår stora scen. Basgruppen för de yngsta barnen gör ett eget uppspel på vår lilla scen. 

 

Fortsättningsgrupp i teater

När man gått hos oss länge och lärt sig mycket om teater och blivit tillräckligt gammal kan man i mån av plats bli placerad i en fortsättargrupp. I fortsättargruppen får du avancera och utveckla dina kunskaper i teater. Vi ställer högre krav på t.ex. att lära sig manus och det kan bli fler träningar än en gång i veckan när det närmar sig premiär. Uppspelet görs alltid på vår stora scen på vårterminen.

GDTs Unga Dansensemble

GDTs Unga Dansensemble består av de som vill satsa mer på dans. Man får möjlighet att jobba mer med olika tekniker och stilar. Man tränar längre och oftare samt gör en egen föreställning på vårterminen och uppträder även på Dansens Dag på vår stora scen 29/4 varje år.

GDTs Unga Teaterensemble

GDTs Unga Teaterensemble är en grupp för ungdomar/unga vuxna 16 - 25 år som har längre erfarenhet av att jobba med teater. Du behöver inte ha gått teater hos oss för att söka till ensemblen.

 

GOT IT - Improvisationsteater för vuxna

En kväll i veckan kan du gå improvisationsteaterkurs för vuxna i alla åldrar. Terminen brukar avslutas med en mindre föreställning på teaterns scen eller caféscenen på Kulturpunkten i Gottsunda Centrum.

Obs! Denna kurs är inte kostnadsfri.

 

Lovkurser

På sport-, sommar- och höstloven arrangerar vi dans- och teaterkurser. Ofta riktar de sig till barn från 10 år och ungdomar då de inte har någon fritidsverksamhet på loven. Våra lovkurser är som baskurserna, de riktar sig till nybörjare men mer erfarna är självklart också välkomna. Precis som all annan verksamhet är lovkurserna kostnadsfria för våra deltagare.

bottom of page