Kursstart: 26 september 2019

Veckodag: Torsdagar

Tid: 18.15-20.15

Antal tillfällen: 12 x 2h

Kursavgift: 1,700 Kr

Kursledare: Johanna Westlin

Anmälan: johanna@gottsundateater.com

Kursen är för vuxna från 18 år och uppåt

Inget krav på tidigare erfarenhet, men passar även dem som sysslat med impro tidigare.

På GDT:s improvisationsteaterkurs träffas vi varje torsdag och improviserar. Tillsammans med kursledaren tränar vi improvisationstekniker och jobbar med lekar och övningar som kan hittas i improvisationsteater över hela världen. Vi övar oss i att våga misslyckas och att hylla våra misstag, att lyssna och vara närvarande tillsammans och att hitta och följa det vi tycker är roligt.

Om impro

Improvisationsteater finns över hela världen. Det är teater utan manus, där vi tillsammans och i stunden skapar karaktärer, relationer och handling. Det finns många olika typer av improvisationsteater. I Sverige har det som kallas kortform (även kallat short form eller games) kanske varit det som flest känner till, då liknande former av impro slagit igenom genom tv-program som "Parlamentet", "Tack gode gud", "Who's line is it anyway?" och teatersportsprogram under 80- och 90-talet.

"Kan man repa impro?"

När vi övar på improvisationsteater övar vi oss framför allt i de verktyg vi använder för att bli bra improvisatörer. Vi repeterar alltså inte in scener, utan vår förmåga att t.ex. lyssna på varandra, att säga ja till varandras förslag i scenen, att bygga karaktärer och miljöer etc. 

GOT:IT!

IMPROVISATIONSTEATER

Kontakt

Telefon: 018-400 410

E-post: info@gottsundateater.com

Biljetter: boka@gottsundateater.com

Besöksadress

Valthornsvägen 11 

Gottsunda Centrum

Postadress
Valthornsvägen 7

756 50 Uppsala

© 2018 Gottsunda Dans & Teater

Med stöd av:

I samarbete med: