top of page
Anchor 1
IMG_20171213_104250.jpg

GOT IT
IMPrOVISATIONSTEATErKUrS

GOT IT

 

GOT IT är en improvisationskurs för alla! Tillsammans med kursledaren tränar vi improvisationstekniker och jobbar med lekar och övningar som kan hittas i improvisationsteater över hela världen. 

GOT IT är en blandning av nybörjare och dem med mer erfarenhet. Många väljer att gå kvar flera terminer, medan andra kanske bara går en termin. Terminerna anpassas till gruppen och till deltagarnas tidigare erfarenhet.

HÖSTEN 2022

Denna termin ges kursen som helgkurs. Vi träffas i Gottsunda tre söndagar och jobbar i fyra timmar med en timmes paus. 

Om impro

Improvisationsteater finns över hela världen. Det är teater utan manus, där vi tillsammans och i stunden skapar karaktärer, relationer och handling. Det finns många olika typer av improvisationsteater. I Sverige har det som kallas kortform (även kallat short form eller games) kanske varit det som flest känner till, då liknande former av impro slagit igenom genom tv-program som "Parlamentet", "Tack gode gud", "Who's line is it anyway?" och teatersportsprogram under 80- och 90-talet.

"Kan man repa impro?"

När vi övar på improvisationsteater övar vi oss framförallt i de verktyg vi använder för att bli bra improvisatörer. Vi repeterar alltså inte in scener, utan tränar upp vår förmåga att t.ex. lyssna på varandra, säga ja till varandras förslag i scenen, bygga karaktärer och miljöer etc. 

Kursstart: HT 2022

Dag: Söndagar

Tid: 10:00 -15:00 (inkl. 1h paus)

Antal tillfällen: 3 st

Ålder: 18 år och uppåt.

 

Kursledare: Oscar Byström

Anmälan: oscar@gottsundateater.com

Kursavgift: 1,150 kr (1,000 kr för dig som redan är medlem).

Bankgiro: 5212-5408

Skriv GOT IT och ditt namn i meddelandet.

Får du inte svar på din anmälan innan kursstart betyder det att kursen är full för terminen. Du är då placerad i kö till nästa termin. Vi kontaktar dig så snart en plats är ledig!

Inget krav på tidigare erfarenhet, men passar även dem som sysslat med impro tidigare.

bottom of page