IMG_20171213_104250.jpg

GOT IT

IMPROVISATIONSTEATERKURS

KURSSTART VT21: 3 MARS KL. 18.15

Veckodag: Torsdagar

Tid: 18.15-20.15

Antal tillfällen: 12 x 2h

Kursavgift: 1,700 Kr

Kursledare: Agnes Edvall

Anmälan: Anmälan sker via vårt anmälningsformulär - KLICKA HÄR

Betalning: Info längst ner på denna sida

Får du inte svar på din anmälan innan kursstart betyder det att kursen är full för terminen. Du är då placerad i kö till nästa termin. Vi kontaktar dig så snart en plats är ledig!

Kursen är för vuxna från 18 år och uppåt

Inget krav på tidigare erfarenhet, men passar även dem som sysslat med impro tidigare.

GOT IT träffas varje torsdag och improviserar. Tillsammans med kursledaren tränar vi improvisationstekniker och jobbar med lekar och övningar som kan hittas i improvisationsteater över hela världen. Vi övar oss i att våga misslyckas och att hylla våra misstag, att lyssna och vara närvarande tillsammans och att hitta och följa det vi tycker är roligt.

GOT IT är en blandning av nybörjare och dem med mer erfarenhet. Många väljer att gå kvar flera terminer, medan andra kanske bara går en termin. Terminerna anpassas till gruppen och till deltagarnas tidigare erfarenhet.

Om impro

Improvisationsteater finns över hela världen. Det är teater utan manus, där vi tillsammans och i stunden skapar karaktärer, relationer och handling. Det finns många olika typer av improvisationsteater. I Sverige har det som kallas kortform (även kallat short form eller games) kanske varit det som flest känner till, då liknande former av impro slagit igenom genom tv-program som "Parlamentet", "Tack gode gud", "Who's line is it anyway?" och teatersportsprogram under 80- och 90-talet.

"Kan man repa impro?"

När vi övar på improvisationsteater övar vi oss framför allt i de verktyg vi använder för att bli bra improvisatörer. Vi repeterar alltså inte in scener, utan vår förmåga att t.ex. lyssna på varandra, att säga ja till varandras förslag i scenen, att bygga karaktärer och miljöer etc.