Teater Pregos Improföreställningar

"Teater Pregos improföreställningar har tidigare spelats på olika teaterfestivaler, konvent och varit en återkommande succé på Reginateatern under Kulturnatten de senaste fem åren

 

Men vad är improvisationsteater?

Improvisationsteater är en form av teater där publiken är en stor del av föreställningen. Scenerna uppstår i nuet och det finns inte en föreställning som är den andra lik.

Publikens syfte är till stor del att ge improvisatörerna föremål att bygga en scen kring, det kan vara allt från en frukt, plats, relation till vad man bäst tycker om att göra på en söndag. Publiken har också i uppgift att se till så att improvisatörera håller sig till ramen av den teknik man använder sig av. Och att påminna genom att ropa till de på scenen.

Böteslappar kan även förekomma. Det är nämligen stängt förbjudet att använda ett ovårdat språk eller att ta till obscentiter på scen. Om detta inte följs skriker publiken “Böter!”, när scenen är slut får den skyldige improvisatören plocka en böteslapp som till exempel kan gå ut på att spela en känd film på 30 sekunder eller gå på en dejt med sig själv.

 

Varning:

Ni kommer att gråta av skratt!

 

Varmt välkomna!"

 

 

Arkiv

Kontakt

Telefon: 018-400 410

E-post: info@gottsundateater.com

Biljetter: boka@gottsundateater.com

Besöksadress

Valthornsvägen 11 

Gottsunda Centrum

Postadress
Valthornsvägen 7

756 50 Uppsala

© 2018 Gottsunda Dans & Teater

Med stöd av:

I samarbete med: