SKÅDESPELARE SÖKES

VI SÖKER 3 SKÅDESPELARE TILL HÖSTEN 2022 FÖR PRODUKTIONEN SEHOL, PERIODEN 7 SEP-15 NOV

SISTA ANSÖKAN 17 MAJ

Kort om pjäsen Sehol

Sehol är en plats, ett mellanrum mellan livet och döden. Där träffar vi tre män från olika generationer, de är alla från förorten och har sina olika liv, minnen och erfarenheter därifrån. De tre är nu döda och befinner sig i Sehol. De vill inte möta sanningen och det jordliga liv de lämnat efter sig. Det är för smärtsamt. Därför är de fast i Sehol.

Sehol är en nyskriven pjäs av Loran Batti. Loran är dramatiker från Gottsunda och bor just nu i Göteborg där han bl.a. skriver för Riksteatern.


 

Vi söker

Vi söker skådespelare i alla åldrar från 18 år och uppåt. 

Vi söker dig som har erfarenhet av att stå på scenen, som skådespelare, som dansare, som performance- eller musikalartist. 

Bifoga personligt brev på ca en halv A4 där du berättar kort om dig själv, bifoga också cv som inkluderar uppgifter om ålder och ett aktuellt foto.

 


Övrigt
  • Gottsunda Dans & Teater bekostar inte boende under projektet.

  • Gottsunda Dans & Teater är anslutna till Svensk scenkonst och tillämpar kollektivavtal.

  • Repetitions- och spelperiod 7 september - 15 november, med premiär 15 oktober.

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi vill ha din ansökan senast 17 maj. Efter sista ansökningsdatumet görs ett urval och vi kontaktar dig som kallas till en träff med konstnärlig ledning i projektet. Träffen sker på Gottsunda Dans & Teater under maj-juni.

Skicka din ansökan till info@gottsundateater.com
Skriv “Ansökan skådespelare Sehol” i ämnesraden

Kontaktpersoner

Johanna Westlin, producent
johanna@gottsundateater.com
0722 46 46 61

 

America Vera-Zavala, verksamhetsledare
america@gottsundateater.com
0707 25 37 98

 

 
Välkommen med din ansökan!

Gottsunda Dans & Teater är en fri teater och ideell förening. Vi arbetar med communityteater- och dans, kursverksamhet och professionell scenkonst och gästspel. Teatern finansieras främst av Uppsala kommun genom Idéburet offentligt partnerskap.