Min praovecka på Gottsunda dans & teater

Måndag: Den 19 februari 2018 var min första dag som prao-elev. Jag fick läsa manus och vara med när ungdomsgruppen hade sina rep, då fick jag sufflera. Senare fick jag vara med och dansa med gruppen och se hur en koreograf arbetar. jag var där från klockan 10:00 till 17:00.

Tisdag: Den 20 februari fortsatte gruppen att repa och de gjorde färdigt danskoreografin som jag sedan fick filma. Jag jobbade från 10:00 till 16:00.

Onsdag: Den dagen åkte jag med bussen till Stadsteatern, där jag träffade min handledare och några ungdomar ur gruppen. Vi och några andra ungdomsgrupper fick se 30 minuter ur ett stycke  eftersom regissören senare ville ha feedback, vad vi tyckte om framförandet och om vi förstod handlingen. Dem bjöd oss på fika och sedan pratade vi om pjäsen en stund. Vi kom dit klockan 11:00 och när klockan hade slagit 12:00 åkte vi tillbaka till Gottsunda dans & teater och då fick jag städa en garderob med kostymer och rekvisita. Senare åkte jag och min handledare och hämtade en rullstol. Efter det slutade jag. Då var klockan 16:00.

Highlights

På torsdagen den 22 februari fick jag vara publik till en jätterolig pjäs på två personer.

Jag kunde nästan inte hålla mig från skratt.

Hela veckan har varit grym!

Kontakt

Telefon: 018-400 410

E-post: info@gottsundateater.com

Biljetter: boka@gottsundateater.com

Besöksadress

Valthornsvägen 11 

Gottsunda Centrum

Postadress
Valthornsvägen 7

756 50 Uppsala

© 2018 Gottsunda Dans & Teater

Med stöd av:

I samarbete med: