LÄNK 2016

Nu är arbetet med LÄNK 2016 i full gång. Gottsunda Dans & Teater kommer att ställa upp i festivalen med två föreställningar - Jonathan av Mattias Brunn och Best in Show av Gertrud Larsson.

 

Vi är också stolta över att 2016 vara en av scenerna för Länk-festivalen. 15 - 17 april spelas pjäser från grupper i Stockholm och Uppsala hos oss. Länk avslutas sedan med en nationell festival i Stockholm, där de uppsättningar som tagits ut av en urvals-jury får komma dit och spela. Nedan kan ni läsa mer om GDTs bidrag.

 

"Länk ger klasser och grupper möjlighet att spela sin föreställning på sin ort och på en professionell teaterscen. Länk avslutas med en nationell festival på Riksteatern i Stockholm. Ett antal läns-, regions- och stadsteatrar ställer lokaler och personal till förfogande för medverkande ensembler. Genom coaching, workshops och möten får unga ensembler kunskap om den professionella teaterns arbetssätt och villkor."

 

//skolscenen-lank.riksteatern.se/om-lank

 

Information om biljetter kommer. Har du några frågor om biljetter, skriv till johanna@gottsundateater.com

 

 

 

På GDT kan vi även stolt presentera två ensembler från oss som kommer att delta i LÄNK2016. Läs mer om föreställningarna genom att klicka på bilderna nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Telefon: 018-400 410

E-post: info@gottsundateater.com

Biljetter: boka@gottsundateater.com

Besöksadress

Valthornsvägen 11 

Gottsunda Centrum

Postadress
Valthornsvägen 7

756 50 Uppsala

© 2018 Gottsunda Dans & Teater

Med stöd av:

I samarbete med: