KURSANMÄLAN

OM KURSANMÄLAN

Anmälan sker endast via hemsidan, ej per telefon eller e-post. Klicka på knappen nedan för att komma till anmälningsblanketten.

När du anmäler dig eller ditt barn till någon av våra kurser hamnar du/hen automatiskt på vår kölista. Kölistan sorteras efter det datum anmälan kommit in, den som stått längst i kö står högst på listan. 

Läs denna information innan du skickar in anmälan:

Eftersom vi är en av de få teaterföreningar med kurser för barn och unga i Uppsala Kommun så kan väntelistan vara lång, vanligtvis blir väntetiden 2-3 terminer, men det kan blir mer eller mindre. Ibland kommer vi inte heller att kunna besvara era frågor direkt när de kommer in, men när ni anmält er finns ni automatiskt med i systemet med datum och tid för då ni anmälde er. 

 

Vi kontaktar dig direkt när du eller ditt barn har fått en plats. 

Vi har i nuläget många barn och unga på kö till våra kurser. Hör du inte av oss vid terminsstart betyder det att kursen är full för terminen. Det händer att vi får lediga platser ett par veckor in på terminen, vi kontaktar då den som står först i kölistan och ger hen möjligheten att få platsen.