PRAOA

Hur är det att

På Gottsunda Dans och Teater?

Läs för att få reda på vad jag gjorde under min prao vecka!

Hej, jag heter Rebecca och går i 8an på Kunskapsskolan i Enköping. Jag praoar på GDT då mina föräldrar har en kompis här. På fritiden dansar jag och spelar handboll i Enköping. Jag spelar också piano på kulturskolan. Jag dansar på Street Feet och gjort i 10 år. 

Första dagen blev jag runtvisad på teatern av Nico. Jag fick också egen nyckel så jag kan ta mig in själv. Det är toppen för jag får komma så tidigt jag vill, i alla fall idag. 

Efter rundvandringen igår fick jag organisera och sortera en utklädnadsgarderob i dramasalen. Det var faktiskt ganska roligt och det fanns otroligt många prylar och utklädnader.

 

Sedan åt jag lunch och efter lunchen fick jag hjälpa till på 2 st danslektioner. Jag tyckte det var roligt att testa nya sätt att dansa på. Det var helt annorlunda från sättet vi dansar på min dansskola och jag lärde mig mycket. På den andra lektionen fick jag lära tjejerna att göra "Chainé piruetter". Det var super kul!

Jag ser fram emot resten av veckan. Speciellt imorgon, det blir en lång dag men det ser jag fram emot, jag ska vara foajé värd på 2 föreställningar. Och sedan på Fredag ska jag vara Foajévärd på en ny föreställning som heter Rimon och Jamila. Ska bli super spännande!!!

IMG_1440.JPG
IMG_9400 (1).JPG

Hit går min nyckel!

IMG_9380.jpg

Nu är det tisdag och idag blir det

en kortare dag. Jag har fixat lite i

Danssalen och sitter nu och skriver.

Idag ska jag vara med på Kulturis

med Karen och Nico, det ska bli spännande. Dock behöver jag gå

tidigare idag för jag har min sista danslektion innan show. Annars skulle jag varit med på tonårsdans (min egna ålder) så det är väldigt tråkigt att jag missar det. 

Nu är det torsdag. Igår var det en lång dag och jag hade mycket att göra med det var roligt. Föreställningarna gick bra även fast det var väldigt stor (och ganska högljudd) publik. Idag började jag 12 och började direkt med att ta bort scenen från gårdagens föreställningar och förbereda för morgondagens föreställning. 

GDT_skonhet_odjur_2015_KH.jpg

Detta är sista gången jag kommer skriva här på bloggen, även fast min vecka inte är slut. Jag ser fram emot imorgon, det blir en lång dag men rolig och händelsefull. Jag ska vara foajévärd på "RImon och Jamila", en modern dramatisering av Romeo och Julia. Det ska bli super kul och jag längtar till att få se hur den blir. Dock väldigt tråkigt att det är min sista dag. 

Hittills har min vecka varit super kul. Jag har fått lära känna många nya människor och lärt mig mycket. Arbetstiderna är jätte bra och det är skönt att inte börja så tidigt som jag gör i skolan. Jag har lärt mig flera saker om dans som jag tar med mig till min egna dansstudio. Ha det bra <3

 

54522981_2617310624950943_1854084596535132160_o.jpg