GOTTSUNDA HIPHOP 

Artister

ARTISTER 2018

LABYRINT

Ortens favoriter direkt från Gottsunda!

RAWA

Rawa slog igenom med debutsingeln “Pengar” som fortfarande ekar i Sverige. Han släppte även EP’n “Ett sista försök” 2017 och vi kommer få höra mycket av honom framöver.

CHERRIE

Cherrie debuterade med låten ”Intro” som släpptes 2014 och följde sedan upp med uppmärksammade hiten ”Tabanja” som blev nominerad till ”Årets video” och Cherrie till ”Årets Nykomling” på Grammisgalan 2016. I april 2016 släppte hon sitt debutalbum “Sherihan” och vann bland annat pris på Grammisgalan, P3 Guld, Manifestgalan 2017.

DJ 2MUCH

Tack vare hans unika och framförallt tekniska stil, har han vunnit mångas respekt och är en väldigt anlitad DJ. Han har bland annat haft nöjet att turnera runt i Sverige med de allra största namnen inom den svenska hiphop-scenen: Ken Ring, Stor, Gee Dixon, Daniel Adams-ray och Medina för att nämna några. Men framgångarna har inte slutat vid Sveriges gränser.

CLAUDIO

Artist från norra Sthlm med musikrötter från hiphop & reggae. Medlem i musik gruppen G Punkten & gjort låtar med flera svenska etablerade namn. Byggde upp sitt namn med låtar som ”när jag var liten” som gick på rotation på P3 & andra radio stationer. Claudio är up comin med singlarna ”Calippo” & ”Hetta” & fler är påväg.

BLEN

Blen turnerar flitigt med Labyrint och är aktuell med singeln "nära dig". Checka in hennes musik här:
Lyssna på Spotify

DEZY

DEZY som också heter Demba Conta jr är ett namn han fick bära efter sin farbror (Stora Demba Conta) som var en reggae legend i Gambia. DEZY är en kille som tidigt förstod sig på hemligheten bakom att uppskatta mångfalden inom de olika musikaliska genrerna. Med det menar DEZY att han kommer att ändra den nya musikkulturens mönster för alltid med ett sound som han kallar för selected sound.


 

BIGGS

En ny artist från Gottsunda! Redo med splitterny musik.

 


 

FLER ARTISTER PÅVÄG !

Kontakt

Telefon: 018-400 410

E-post: info@gottsundateater.com

Biljetter: boka@gottsundateater.com

Besöksadress

Valthornsvägen 11 

Gottsunda Centrum

Postadress
Valthornsvägen 7

756 50 Uppsala

© 2018 Gottsunda Dans & Teater

Med stöd av:

I samarbete med: