Gottsunda HIPHOP 2016

Gratisfestivalen Gottsunda HipHop går av stapeln den 2-3 september och nu står det klart att Ken Ring, Labyrint, Rawa och Fatima är klara för spelningar under festivalen.

Ken Ring gör sitt uppträdande under den första festivaldagen som även kommer bjuda på massvis av DJs och graffitimålare. Utöver att Labyrint, Rawa och Fatima uppträder under den andra dagen så kommer den även att innehålla olika dansuppträdanden, en graffitibattle samt att alla ungdomar från Gottsunda HipHop Sommarkollo får visa upp vad de har lärt sig. DJ:s är Will-Rock och DJ D-Lite.

“Till Gottsunda Hip Hop har vi bjudit in alla stans graffitimålare. De som startade 1984 och de som målar idag. De är inte alla bäst, mest eller vackrast men under sin verksamma tid var de kungar.


Målarna från 80-talet tar med sig sina 80-tals skisser till Gottsunda Hip Hop. Målarna från 90-talet tar med sig sina 90-tals skisser etc. Risk för graffitinostalgi som sträcker sig 40 år mao.” Säger Pärra ”Ruskig” Andreasson, en av initiativtagarna till festivalen.

Läs mer här: www.gottsundahiphop.se

Kontakt

Telefon: 018-400 410

E-post: info@gottsundateater.com

Biljetter: boka@gottsundateater.com

Besöksadress

Valthornsvägen 11 

Gottsunda Centrum

Postadress
Valthornsvägen 7

756 50 Uppsala

© 2018 Gottsunda Dans & Teater

Med stöd av:

I samarbete med: